VLIEGEN

Naar Buenos Aires vliegen is een heel eind. Reken op meer dan 14 uur vliegen ‘s nachts. Het tijdsverschil in onze winter is 4 uur later, in onze zomer 5 uur.  Buenos Aires is de enige internationale luchthaven in Argentinië. Je kan ook vliegen op Santiago de Chile vanuit Parijs of Amsterdam.

Business vliegen op lange afstand is een zaligheid: meestal flatbeds waar je echt languit kan liggen, pure luxe en verwennerij, die reeds begint tijdens de wachttijd in de business lounge. Het prijskaartje loopt al gauw op tot 3 à 5 keer de normale prijs.

We zoeken voor jou graag vluchten. Deze vluchten dienen onmiddellijk te worden betaald (binnen de 3 dagen). Annulatiekosten zijn vanaf dan 100%. Je koopt bijgevolg eerst de vliegtickets aan en pas dan start je met de samenstelling van de reis. Heb je zelf reeds de internationale vluchten geboekt? Dat is uiteraard geen enkel probleem. De regionale vluchten boeken wij liever voor jou, dan kunnen we een mooie reisroute puzzelen. Er zijn rechtstreekse vluchten tussen Salta en Iguazu, maar niet op elke dag. De vlucht van Buenos Aires naar Ushuaïa is rechtstreeks, maar heeft vaak ook een stop in Trelew. Om zulke verrassingen te voorkomen, is het beter dat wij de binnenlandse vluchten reserveren.