TEAM

Argentinië en Chili, prachtige landen maar oh zo groot. De juiste afstanden inschatten, die éne leuke uitstap boeken, goede vluchten zoeken, uitgekiende reisroutes maken... daar gaat ons hart sneller van kloppen!

Vol enthousiasme puzzelen we samen met jou een droomreis uit naar Argentinië of Chili.

Met onze 15 jaar ervaring, kunnen we misschien ook voor jou een onvergetelijke reis samenstellen.

Kris en Anna hebben vele malen Argentinië en Chili bezocht.

kris.jpg

Kris (37j)

Kris heeft haar hart verloren ergens tussen Iguazu en Ushuaïa. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in het uitstippelen van reizen naar Argentinië en Chili.

“Weet je wat ik zo geweldig vind? De fascinerende mengelmoes van Gauchos, Portenos, Indianen en Europeanen. En de adembenemende natuur van gletsjers tot uitgestrekte woestijnen, van watervallen tot de Andes. Ik voeg altijd graag een snuifje couleur local toe: je voeten onder de tafel schuiven bij locals, gaan tango dansen in de milongas waar de locals dansen, logeren bij een Argentijnse familie in een estancia…. Ook de indrukwekkende rotsformaties in de Maanvallei in Ischigualasto natuurpark staan in mijn top 3 lijstje.

Ik vind het gewoon echt leuk om samen de kaarten open te leggen, en droomreizen uit te stippelen naar het prachtige Argentinië en Chili.”

kris@argentinie.net

Anna.jpg

Anna (65j):

“Ik ben gebeten door Argentinië en Chili; landen met het vliegtuig in Buenos Aires voelt altijd een beetje als thuiskomen… mi Buenos Aires querido.

Argentinië is letterlijk een half continent, er is zoveel te ontdekken en te beleven dat één mensenleven niet volstaat.
Mijn persoonlijke favoriet is de Perito Moreno gletsjer in Calafate, de diepblauwe kleuren van eeuwenoud samengedrukt gletsjerijs blijven me elke keer weer verbazen.”

info@argentinie.net