Terug naar homepage

 

 

Algemeen
ArgentiniŽ en Chili zijn paradijzen voor wandelaars; zij bieden van gemakkelijke tot de meest uitdagende wandelingen aan.  Hieronder enkele mogelijkheden voor daguitstappen (meerdaagse mogelijk):

Ushuaia (gemakkelijke daguitstap)
Je wandelt een stuk naast de oceaan in het nationaal park Tierra del Fuego. Deze schitterende wandeling van 7km loopt langs de baai en door het beukenbos naar een panoramapunt om het Beagle kanaal en de vallei van Pipo rivier te zien. Onderweg genietend van het landschap, fauna en flora onder leiding van bekwame natuurgids. In zodiacs of kano op kalme waters naar Redonda eiland voor lunch in een refuge met prachtig uitzicht! Tijd voor wandelen op het eiland.  Terug naar Ushuaia via Lapataia baai waar het einde van de Panamerikaanse snelweg en het einde van de wereld samenkomt.Daguitstap in internationaal groepje met begeleiding Spaans-/Engelstalige gids.


Chalten
Soft trekking Capri Lagoon (daguitstap)
Gemakkelijke wandeling naar Capri Lagoon; via een pad door maagdelijk bos bereik je de lagune waar je een prachtig perspectief hebt op de geweldige de Fitz Roy berg.  Ideale plek om tijdens je picknick te genieten van het zicht.Medium trekking Torre Lagoon (daguitstap)
Als je maar 1 dag hebt in Chalten, dan is dit dť trekking om te doen. Je wandelt door bossen en riviertjes tot aan het panoramapunt met uniek zicht op de Torre berg en zijn omgeving. Verder naar Torre Lagoon waar je kan genieten van het zicht op de gletsjer en de kleine ijsbergjes die ervan afbreken.Trekking in Bariloche (daguitstap - nivo: medium)
850m niveauverschil en een 6uur stappen door de prachtige landschappen van het merengebied. Eerst door bossen (50min) tot aan het eerste uitzichtspunt, iets klimmend (40min) tot uitzichtspunt op eeuwenoude beuken en kleurrijke Amancay bloem.  Eens op 1600m (30min) zijn de uitzichten onvergelijkbaar. Dus na een 3u stappen, relax en picknick van een 2uur waarna terug in 2.5uur. Aankomst om 1700/1800u 

 

Facebook

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord

 

  PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2018 Argentina Travel Center - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.