Terug naar homepage

 

 

° Vamos a Argentina !

Het Zuidamerikaanse Argentina "land met zijn 6 continenten" is het 8ste grootste land in de wereld. In de Andes vindt u de hoogste berg van Amerika nl. de Aconcagua 6.959m.

Uiteraard biedt zo een uitgestrekt grondgebied een enorme variatie, gaande van de jungle in het Noorden tot de eeuwige sneeuw in het Zuiden.

Wie heeft er al niet gehoord van de Pampa, het land van de gaucho's, van de beroemde watervallen van Iguazu, op de grens van Argentina, BraziliŽ en Paraguay, van het koloniale Salta en zijn indrukwekkende natuur, van zijn overheerlijke wijnen uit het Spaansgetinte Mendoza, van Patagonia, mythisch door zijn eindeloze einders en desolate schoonheid, waar de stilte hoorbaar wordtÖ., van Vuurland en Ushuaia, de poort naar Antarctica.

De hoofdstad Buenos Aires noemt men het "Parijs van Zuid-Amerika" en niet zonder reden: een elegante en aangename stad die 24u op 24u bruist van het leven, niet in het minst dank zij zijn passionele tango's.

NIEUW! voor klanten uit Nederland
U kan - op afspraak - terecht voor reisinformatie over ArgentiniŽ en Chili in ons informatiekantoor in Scheveningen - Willem Kuijperstraat 4

Annemie of Kris, onze twee product-kenners, kunnen u daar rustig ontvangen om uw reisplannen te bespreken.
Bovendien: de Aro-Travel group (waar Argentina Travel Center deel van uitmaakt) is verzekerd bij het Belgische Garantiefonds Reizen: je bent dus verzekerd tegen financieel onvermogen, ook als je in Nederland woont.
Zo heb je alle wettelijke garanties dat je centjes veilig besteed zijn, en vermijd je financiŽle onzekerheden door rechtstreeks via internet of zelf bij agenten te boeken die in ArgentiniŽ gevestigd zijn.

Voor vrijblijvende afspraak bel naar +32-3-481.81.69


 

 

Facebook

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord

 

  PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2018 Argentina Travel Center - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.