Terug naar homepage

 

 

Perito Moreno gletsjer
Niet te missen! Een must! Via hoge en lage wandelpaden, kan je dichtbij deze imposante en majestueuze gletsjer wandelen. Je hoort het ijs kraken en met wat geluk, zie je zelfs ijs afbreken. Prachtige zichten op de gletsjer en het meer.
Minitrekking op de gletsjer in een klein groepje met gidsen: een hele belevenis om de gletsjer met zijn ongelooflijke blauwe tinten te zien en te horen zuchten en kraken van dichtbij. Op het einde wordt je beloond met een whiskey on the rocks met eeuwenoud gletsjerijs.


Argentino meer
Op zoek naar verschillende gletsjers die uitmonden in het Argentino meer: Upsala, Onelli, Spegazini... De moderne boot vaart in fjorden met drijvende ijsblokken in allerlei vormen en kleuren wit over diepe tinten blauw.Viedma gletsjer
Een kort tripje per boot op het Viedma meer om een van de grootste gletsjers te bewonderen.Museum de los Glaciares 
De glaciologie is nog een jonge wetenschap;dit museum kan je bezoeken om de wereld van de gletsjers beter te begrijpen. Zeker even langs de bar Bar Hielo (ijsbar) gaan want je wordt er in een echt zuidpoolpak gestoken en het bijbehorende drankje smaakt des te kouder.  


 

 

Facebook

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord

 

  PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2018 Argentina Travel Center - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.