Terug naar homepage

 

 

Gaucho cultuur
Deze Argenijnse cowboys leven op het platteland en zijn een soort volksheld in ArgentiniŽ. Een gaucho en zijn paard zijn onafscheidelijk; zij werken op de estancias.  Ideaal om kennis te maken met hun leven en hun cultuur is een daguitstap naar een van de estancias in de pampa. En uiteraard is een uitgebreide en typische asado (barbecue) voorzien. 

Logeren in estancia El Ombu (bij Buenos Aires)
Beleef een verblijf bijv. op estancia El Ombu en ervaar hoe het leven in de pampa werkelijk is. Je kan kiezen tussen allerhande activiteiten zoals paardrijden, sulky ritjes..tot en met meehelpen met de taken van de gaucho's.  Al het eten is home-made op deze grote boerderij; er is een bibliotheek, een zwembad en je kan er uitgebreid wandelen en eventueel zelfs fietsen. Ook mogelijk in daguitstap.

Dagtrip naar estancia Cristina (bij El Calafate)
Je vaart op het enorme Argentino meer naar de Upsala gletsjer en na een 2-tal uur nader je estancia Cristina. Bij aankomst thee met zelf gemaakte koekjes. Wandelingen met gids in deze unieke en exclusieve plaats of een 4x4 rit naar het panoramapunt Upsala gletsjer, wandeling van 30min, het Guillermo meer, de zuid Patagonische ijsvlakte en de Andes. Daarna typische Patagonische lunch in de Estancia en terugvaart.


 

 

Facebook

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord

 

  PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2018 Argentina Travel Center - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.